Lucian Muntean
 
Romania Plurala - Icr Varsovia - Lucian Muntean
 
arhiva noutati
 
Romania Plurala - ICR Varsovia
01-11-2011
Institutul Cultural Român de la Varşovia organizează în anul 2011 programul România plurală, care îşi propune să pună în valoare diversitatea etnoculturală a României, privită ca sursă de creativitate, dar şi experienţa gestionării acestei pluralităţi etnice, lingvistice, confesionale.

http://www.modernism.ro/2011/11/16/romania-plurala-icr-varsovia/ 

Al doilea eveniment din cadrul acestui program, dedicat minorităţii germane din România, va fi organizat de ICR-Varşovia în parteneriat cu Forumul Cultural Austriac, Institutul Goethe şi Editura Czarne, în data de 9 noiembrie 2011, la ora 18.00, la Varşovia, la sediul Forumului Cultural Austriac (str. Próżna 8).

Invitatul acestui eveniment va fi scriitorul, Eginald Schlattner, care va prezenta minoritatea germană din România şi va purta o discuţie cu publicul polonez. Discuţia va fi urmată de proiecţia filmului Cocoşul decapitat, în prezenţa regizorului Radu Gabrea şi de un montaj fotografic realizat de Lucian Muntean la întâlnirile saşilor de la Biertan şi Viscri. Evenimentul va fi moderat de Iwona Smołka.
 
© TOATE DREPTURILE REZERVATE, Lucian Muntean - 2019 termeni de utilizareenglish
 
    Modernism.RO