Lucian Muntean
 
Affordable Art Fair - Lucian Muntean
 
arhiva noutati
 
Affordable Art Fair
23-03-2012
Sambata, 24 Martie intre orele 12 – 20 se desfasoara Affordable Art Fair, organizat de Galeria ArtXpert. Strada Armeneasca Nr 18.
Affordable Art Fair ( AAF) este un eveniment artistic care se adreseaza publicului interesat sa achizitioneza arta contemporana de pe piata secundara de arta.
 Piata secundara de arta este, prin definitie, un outlet de vanzare a lucrarilor cu preturi mici, care nu au fost prealabil expuse sau licitate in galerii si case de licitatii. Piata secundara de arta permite cumparatorilor sa achizitioneze lucrari de calitate in scopul decorarii spatiilor comerciale, locuintelor si a birourilor fara a avea adaosuri comerciale specifice ravanzatorilor.
AAF reuneste lucrari si artisti intr-un eveniment de opt ore.
Litografie, gravura, serigrafie, fotografie semnate Matei Serban Sandu, Cornel Lazia, Eugene Al Pann, Vasile Grigore, Irina Iliescu, Shepard Fairey, Valentin Popa, Cornel Lazia, Cristina Vasiliu.
Peste 200 de lucrari din categoria art print insumand artisti pop, realism socialist, dadaism, post modernism.
Acest eveniment marcheaza si deschiderea noului spatiu “ArtXpert – The Fine Art Depot” , 200 de metri patrati dedicati artei contemporane pe Strada Armeneasca Nr 18. ( Note Bene: Ne-am mutat de la Nr 14)
Va astept cu drag,
Eugene Al Pann
 
© TOATE DREPTURILE REZERVATE, Lucian Muntean - 2019 termeni de utilizareenglish
 
    Modernism.RO