Lucian Muntean
 
VÂNzare Fotografii - Lucian Muntean
 
arhiva noutati
 
VÂNZARE FOTOGRAFII
31-07-2014
VÂNZARE FOTOGRAFII în ediție limitată

Acum puteți cumpăra fotografii originale, printate în ediție limitată. Fiecare fotografie este semnată de autor și este însoțită de un certificat de autenticitate.
 
Aceste fotografii sunt făcute prin suprapunere de imagini direct pe filme negative color sau alb-negru, scanate și apoi printate prin proces digital Lambda, pe hârtie foto Fujicolor Crystal Archive, cu dimensiunea de 21x43 cm, în ediție limitată, de 75 de exemplare. Fiecare lucrare este semnată în original de artist pe spate; este numerotată și însoțită de un certificat de autenticitate, care menționează titlul, locația, data la care a fost fotografiată, tipul hârtiei, tirajul și semnătura.
 
Online, pentru clienții din România, fotografia se vinde cu plata ramburs. Fotografiile cu dimensiunea de 21x43 cm vor fi rulate într-un tub de carton și trimise printr-un serviciu de curierat. Costul de transport este aproximativ 20 lei pentru Romania. Pentru clienții din afara României, costul de transport se va calcula in functie de regiune si va fi transmis prin e-mailul de contact. 
 
Momentan fotografiile pot fi cumpărate direct de la Galeria Colony Art  din București. 
 
Contact pentru comenzi online:lucmuntean@gmail.com 
 
© TOATE DREPTURILE REZERVATE, Lucian Muntean - 2019 termeni de utilizareenglish
 
    Modernism.RO